Bagte asparges med panchetta og tomat
- Detaljer
- Kategori: Tilbehør
- Publiceret: Fredag, 14. Juni 2013 10:44
- Skrevet af Super User
- Visninger: 2823
Bagte asparges med panchetta og tomat er en let pastaret, og er som udgangspunkt en rigtig fin mellemret.
Du kan også servere retten til fx frokost – med et godt brød.
Ingredienser
400 g pasta penne
500 g friske grønne asparges, hver asparges trimmes og skæres i 3 stykker
2 spsk olivenolie
6 skiver pancetta, skåret i stykker
200 g cherry tomater, halveret
En god håndfuld basilikumblade
Rrevet parmesan
Tilberedning
Varm ovnen til 180C
Kog pastaen i saltet vand.
Læg asparges i et ildfast fad og bland dem med olie og pancetta.
Sæt fadet i ovenen og steg i 10 minutter, indtil pancetta begynder at blive sprød.
Rør tomaterne i og lad det stege videre i 5 minutter.
Tag fadet ud af ovnen
Dræn pastaenog hæld pastaen i fadet med de øvrige ingredienser og bland godt.
Pynt med iturevne basilikumblade, salt, peber og friskrevet parmesan.
Server med et stykke hjemmebagt brød, fx ciabatta,