Broccolisalat
- Detaljer
- Kategori: Tilbehør
- Publiceret: Fredag, 14. Juni 2013 10:25
- Skrevet af Super User
- Visninger: 2641
4 Personer
- 450 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skriver
- ½ liter kogende vand
- ¼ liter fraiche 9%
- 2 spsk finthakket rødløg
- 60 g solsikkekerner (ca. 1 dl)
- 125 g rosiner (ca. 2 dl)
- 1 tsk balsamicoeddike
- ½ tsk friskpresset citronsaft
- 1 tsk sukker
- ¼ tsk groft salt
- Pynt
- 50 g sprødt bacon
Overhæld broccolistykkerne med kogende vand og lad dem trække i ca. 15 min. Hæld broccolien til afdrypning i en sigte. Vend syrnet fløde sammen med løg og de øvrige ingredienser. Vend broccolistykkerne i og smag salaten til. Anret salaten i portionssalatskåle eller i en stor skål og pynt med bacon