Chokoladekage med cheesecaketopping

Chokoladekage med cheesecaketopping

Ingredienser:
 1/2 portion basis chokoladekagedej



 Topping:
 3 blade hus­blas,
 2 dl piske­fløde,
 200 g fløde­ost naturel,
 saft og revet skal af 1/2 citron,
 50 g cremefraiche 18 %,
 50 g flor­melis,
 hindbær til pynt

Fremgangsmåde:

Tilbered chokoladekagen som basis chokoladekagen. Fyld dog kun dej halvt op i formen. Køl chokoladekagen helt af.

Udblød husblassen i koldt vand i fem minutter.

Lun fløden og smelt husblassen i fløden. Pisk fløde, flødeost, citron­skal, citronsaft, cremefraiche og flor­melis sammen.

Kom cheese­cake-toppingen på den af­kølede chokolade­kage. Top med hindbær og sæt den koldt, gerne natten over - eller i mindst et par timer, til den har sat sig.