Chokolademums
- Detaljer
- Kategori: Bagning
- Publiceret: Fredag, 14. Juni 2013 10:18
- Skrevet af Super User
- Visninger: 4183
Ingredienser til en bradepande:
5 æg
4 dl sukker
4 ½ dl hvedemel
3 tsk. Bagepulver
1 nip salt
5 spsk. Kakao af god kvalitet
2 dl vand
300 g smør
200 g god chokolade 70%
Fremgangsmåde:
varm oven op til 200 grader
- pisk æg og sukker lyst og skummende
- bland de tørre ingredienser og vend dem forsigtig i dejen.
- tilsæt vand og smeltet smør.
- beklæd en bradepande 40x35 cm med bagepapir og hæld dejen i
- drys grofthakket chokolade over.
- bag kagen på ovnens midterrille i 20 minutter. Prøv med en strikkepind, der må ikke hænge dej ved. Lad kagen køle af.
Chokoladeglasur:
2 dl piskefløde
2 spsk. Espressokaffe
200 g god mørk chokolade 70%
Fremgangsmåde:
- kog piskefløde op, tilsæt espressokaffe og lad det køle noget af.
- smelt det finhakket chokolade i fløden og glaser kagen.