Spansk æggekage med chorizo

Ingredienser:

    2 spsk. olie
    2 fed hvidløg finthakkede
    1 stort løg finthakket
    1 stor sød rød peberfrugt finthakket
    100 g. chorizo eller hvidløgspølse skåret i mindre stykker
    ½ tsk. cayennepeber
    2 tomater skåret i terninger
    8 store æg
   

1 dl. mælk

Varm olien på en pande. Svits løg og hvidløg til de er klare og let gyldne. Tilsæt peberfrugt og svits i 5 minutter.

Tilsæt pølse og cayennepeber og svits 5-6 minutter. Tilsæt tomatterningerne og svits 1 minut.

Pisk æggene let sammen med mælken og hæld æggemassen på panden. Skru ned for varmen og læg låg på panden. Løft af og til i æggemassen med en paletkniv. Så den øverste tynde æggemasse kan løbe ned. Tag æggekagen af varmen, mens den stadig er blank og fugtig på overfladen.