Bruschetta – den originale opskrift
- Detaljer
- Kategori: Forretter
- Publiceret: Fredag, 14. Juni 2013 10:44
- Skrevet af Super User
- Visninger: 6555
Bruschette er lynhurtig at lave og smager fantastisk.
Du kan sagtens lave bruschetta om vinteren, blot du vælger tomaterne med omhu. Duft til tomaterne og vælg dem med den kraftigste duft. Bruschetta er en rigtig italiensk klassiker.
Til 4 personer
Ingredienser:
2 modne tomater eller 6 cherry tomater (Brug cherry tomater om vinteren)
4 skiver italiensk brød
1 fed hvidløg, pillet
1/4 bundt frisk basilikum
2 spsk ekstra jomfruolivenolie
Tilberedning:
Halver tomaterne og fjern kernerne
Skær tomaterne i små stykker og læg stykkerne i en skål
Riv basilikum bladene i stykker og læg dem ned til tomaterne.
Tilsæt 1 spsk. olivenolie til tomaterne og rør rundt
Pensel brødene med olivenolie og sæt dem i ovnen til de er sprøde.
Skær hvidløget over og gnid hvert stykke brød med hvidløget.
Læg tomatblandingen over brødet og så er dine bruschetta klar til servering.