Tiramisu med Baileys

Opskriften på en herlig lille Tiramisu dessert med Baileys – drysset med chokolade på toppen. Server den med en god kop kaffe!

Ingredienser:
250ml stærk espresso kaffe, afkølet til stuetemperatur
80ml kaffe-likør
6 Lady fingers, halveret
2 æg, hvor hviderne er adskilt fra blommen – brug Pasteuriserede æg
55g brun farin
250g mascarpone, ved stuetemperatur
125ml Baileys Original
Groftrevet mørk chokolade – til drys

Tilberedning:
Mix kaffe og likør i en skål.
Dyp ladyfingers, én ad gangen, ned i kaffe blanding og sæt dem ned langs siderne i serveringsglassene.
Hæld den resterende kaffe blanding over ladyfingerne.
Pisk æggeblommer og sukker i en skål.
Tilføj mascarpone og Baileys og pisk, indtil det er grundigt blandet
Pisk hviderne luftige.
Brug en metalske til at folde halvdelen af æggehviderne i mascarpone blandingen.
Fold de resterende æggehvider i.
Fordel mascarpone blandingen mellem glassene.
Dæk med plast folie og sæt desserten på køl i min. 6 timer.

Drys med revet chokolade lige inden servering!